Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
1 Bietes novāra un sarīvē. Iepriekš nakti izmērcētas grūbas novāra.
2 Pannā izkausē sviestu, apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un gabaliņos sagrieztu cūkgaļas krūtiņu.
3 Pievieno sarīvētus burkānus, sarīvētas bietes un turpina cept (ja vēlas, garšu dažādībai var pievienot sasmalcinātu sarkano papriku).
4 Masai pieliek vārītās grūbas, sāli, piparus un tomātu mērci (asu ēdienu cienītāji to var aizstāt ar čili mērci vai pievienot čili piparus pēc garšas).
5 Visu samaisa, pacep vēl kādu minūti, pagaršo un, ja vajag, pievieno, pievieno vēl sāli vai piparus.
6 Noņem no uguns un ļauj masai kādu minūti “atpūsties”. Tad kārto uz šķīvja un pasniedz ar skābo krējumu.